Manchester helyett Torinót választja az olasz szélső – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint a végéhez érkeztek a tárgyalások a Fiorentina olasz válogatott szélsője ügyében és akár mára jövő héte eldőlhet a 23 éves játékos sorsa.

Zv4WIEwTSawcepqf7aPA_GettyImages-455045226

Az olasz Corriere dello Sport beszámolója szerint a végéhez értek a tárgyalások a Fiorentina szélsője Federico Bernardeschi ügyében. A 23 esztendős olasz válogatott szélső a hírek szerint az olasz bajnok Juventus ajánlatát preferálja, ugyanis a Manchester United-nél Jose Mourinho mindössze Ivan Perisic alternatívájaként számítana a fiatal szélsőre.

Bernardeschi a firenzeiek nevelése, 2003 óta áll a klub alkalmazásában és ezalatt a Fiorentina akadémiáján nevelkedett. 2014. júniusában a Fiorentina felnőtt csapatában is bemutatkozhatott. A violák színeiben összesen 82 tétmérkőzésen jutott szóhoz és ezalatt 23 gólt szerzett. Bernardeschi a koroszályos olasz válogatottakat is végigjárta, és 2016. március 24-én a felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott Spanyolország elleni mérkőzésen, mely 1-1-es döntetlennel zárult.

A fiatal olasz szélsőt eredetileg 2019-ig köti szerződése a firenzeiekhez, és a mértékadó transfermarkt portál a játékos piaci értékét 30 millió euróra taksálja.

Kép forrása: skysports.com