Real Madrid: a szurkolók szerint egyértelmű, hogy hol a hiba!

A minap szavazásra invitálta olvasóit a madridi székhelyű Marca című sportnapilap egyebek mellett azzal kapcsolatban is, hogy mi lehet az oka a Real Madrid gyenge szereplésének.

(Kép: marca.com)

A több mint 50. 000 szavazó szerint egyértelmű, hogy a játékosok formája/hozzáállása az oka a blancók vergődésének. A voksolók közel 50%-a volt ezen a véleményen.
Érdekesség, hogy Zinedine Zidane vezetőedzőt kevesebben hibáztatták, mint a klub azon döntését, hogy a nyáron könnyen lemondtak James Rodriguez, Pepe, Danilo vagy Alvaro Morata szolgálatairól.

A Marcánál egyébként arra is kíváncsiak voltak, hogy mely játékosokkal elégedetlenek a drukkerek. Nem nagy meglepetésre az állandóan szereplők közül Karim Benzema “futott be” első helyre, majd Gareth Bale, Cristiano Ronaldo és Marcelo következett. Kiderült az is, hogy a  kevesebb lehetőséget kapók közül Dani Ceballostól, Mateo Kovacictól vagy Marcos Llorentétől egyértelműen többet várnak a szurkolók, ahogy Raphael Varane, Nacho, vagy Marco Asensio játékától is.
A szavazók bizalmát kisebb meglepetésre egyértelműen csak Keylor Navas kapus, a jobbhátvéd és hosszabb ideje sérült Dani Carvajal, valamint Isco élvezték!

És hogy ezek után milyen szezonban reménykednek a madridisták? – 40% szerint a Real Madrid trófea nélkül zárja majd a szezont, 60% hisz csak abban, hogy a csapat képes lesz talpra állni és valamelyik sorozatban az élen végezni. – Hiába ennyit tesz egy rossz sorozat a Real Madridnál!