Zidane: “Februárra jók leszünk!”

A Real Madrid trénere, Zinedine Zidane szerint a balncóknak kell még egy kis idő ahhoz, hogy újra a legjobb formájukat mutassák.

(Kép: marca.com)

A Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában játszott Real Madrid – Borussia Dortmund találkozó után a BVB trénere, Peter Bosz is utalt arra, hogy a Real Madrid nincs különösen jó formában. A lefújást követően, még ha nem is mondta ki nyíltan, de  egyetértett holland kollégájával Zinedine Zidane is.

“Jól kezdtünk  meccsen, megszereztük a vezetést is, de Varane kiesésével problémáink adódtak. Az első félidő jól került, utána az döntött, hogy Lucas Vázquez visszakerült az általa legjobban kedvelt pozícióba. Biztos vagyok benne, hogy februárra jobb formában leszünk. Jót fog tenni a szünet is a csapatnak. Kíváncsian várjuk, hogy milyen ellenfelet kapunk majd, bár könnyű dolgunk biztosan nem lesz!” – Így a blancók szakvezetője, aki elmondta, hogy a Dortmund ellen az első félidőben lecserélt Raphael Varane sérülése nem komoly, inkább csak elővigyázatosak voltak, ám ettől függetlenül a francia középhátvéd valószínűleg nem játszik majd a hétvégén a Sevilla elleni derbin.

“Sok sérültünk volt, januárban pedig meglesz a lehetőségünk, hogy új játékost vegyünk. Meglátjuk, mi történik majd, mérlegelni fogunk, hiszen a lehetőség adott a számunkra is! Most az a legfontosabb, hogy a bajnokságra és a klubvilágbajnokságra koncentráljunk!” – Folytatta Zidane akit a blancókkal jó ideje összeboronált Kepa Arrizabalagáról is kérdezték. “Azt szoktam mondani, hogy a játékosok mindig több lehetőséget érdemelnek. Nekünk két nagyszerű kapusunk van, akikkel maximálisan elégedett vagyok, attól függetlenül, hogy mit írnak a lapok. Keylor is visszatért, és azt gondolom jól is teljesít!” – Érkezett a válasz a korábbi világbajnok karmestertől.