Real Madrid: Hazard egy esetben kerülhetett volna Madridba!

Mint ismert Eden Hazard kapcsán hiába cikkeztek sokáig arról a lapok, hogy a Real Madrid játékosa lehet, a belga klasszis végül maradt a Chelsea együttesénél. A 27 esztendős futballista édesapja elárulta, a Real egy “lehetetlen küldetésre” vállalkozott, különösen a Madridban történt nyári változások után.

(Kép: goal.com)

“Azt én nem tudhatom, hogy a Real Madrid pontosan miért nem érte el amit akart. Talán azért, mert olyan játékospolitikájuk van, hogy a fiataloknak akarnak lehetőséget adni. Eden szerződéséből még 2 év hátra van, és talán előfordulhat, hogy már sosem lesz a Real Madrid játékosa!” – Idézi Thierry Hazardot a belga Hiet Nieuwsblad című lap.

Hazard-papa szerint a blancók érdeklődése igen komoly volt, ám a nyárra történt valami Madridban, ami mindent megváltoztatott. “Egy teljesen más történetről beszélnénk, ha még mindig Zidane lenne az edző. Viszont Zidane bizonyos okokból el akarta hagyni a Realt!” – Jegyezte meg Thierry Hazard, aki szerint Zinedine Zidane nagy rajongója fia futballjának, ám most már felesleges tovább beszélni a múltról, Eden Hazard ugyanis maximálisan a Chelsea-re koncentrál.