Megvan Dzsudzsák Balázs új klubja! – hivatalos

Mint ismert a magyar válogatott korábbi csapatkapitánya Dzsudszák Balázs az előző két idényben az al-Vahda SC játékosa volt, amellyel azonban nem hosszabított így szabadon igazolhatóvá volt. Hosszas tárgyalások után 31 esztendős futballista döntött és aláírta szerződését új klubjához.

A magyar válogatott korábbi csapatkapitánya szerdán aláírta szerződését az al-Ittihad Kalba SC csapatánál, a klub közösségi oldalának beszámolója szerint. Az al-Ittihad Kalba SC újonc az arab ország élvonalában. A keret tagja többek között a brazil csatár, Myke Bouard Ramos, akit az MTK Budapest adott kölcsön, valamint a horvát hátvéd, Antonio Perosevic, aki a Puskás Akadémiában szerepelt. A bajnokság újonca éppen a Dzsudzsák korábbi csapata ellen az al-Vahda ellen kezdett és vereséget szenvedtek. A magyar válogatott játékos akár már pénteken az al-Dafra SCC otthonában is debütálhat új csapatában.

A 31 éves futballista korábban  a török Bursasport, az orosz Dinamo Moszkvát és Anzsi Mahacskalát, a holland PSV Eindhovent, illetve a Debrecen együttesét is erősítette. Legutóbb a finnek illetve görögök elleni Nemzetek Ligája találkozókra a magyar válogatott újonnan kinevezett szövetségi kapitánya Marco Rossi nem küldött válogatott meghívót a magyar válogatott csapatkapitányának.

A magyar válogatott iránt komoly érdeklődést mutatott a MOL Vidi, de szóba került a Ferencváros valamint az angol Newcastle United együttese, de hallani lehetett a Hamburg érdeklődéséről is, azonban magas fizetési igényei miatt nem tudott egyik gárdával sem megegyezni.