Real Madrid: “Ezt bizony meg kellett volna nyerni!”

A Real Madrid kapusa, Thibaut Courtois igencsak elégedetlen volt azok után, hogy csapata mindössze 2:2-es döntetlen ért el a Villarreal otthonában.


“Csalódottak lehetünk, hiszen nem egy pontot kellett volna szereznünk. Megvoltak a lehetőségeink ahhoz, hogy lezárjuk a meccset. Mivel azonban ezt nem tettük meg, és a végén figyelmetlenek is voltunk, Santi (Cazorla) egyedül maradt a hosszún, és megbüntetett bennünket.” – Idézi a madridi AS sportnapilap a blancók belga portását.

“Voltak hosszú periódusok, amikor irányítottunk, birtokoltuk is a labdát. Ha nem is volt sok lehetőségünk, a Villarrealhoz képest azért jóval több helyzetünk akadt. 2:1-nél úgy éreztem kontrolláljuk a találkozót. Ekkor volt két nagy lehetőségünk is, azt hiszem azok lettek volna a meccsnyerő pillanatok. Egy biztos, nem szabadott volna pontokat veszítenünk!” – Folytatta Courtois, aki szerint felesleges arról beszélni, hogy a decemberi klubvilágbajnokság után esetleg nem sikerült még visszarázódnia teljesen a csapatnak.

A klubvilágbajnokság nem befolyásolt bennünket. Jól sikerültek az edzéseink, jó hangulatban készültünk, készen álltunk a találkozóra. Nyernünk kellett volna, de sajnos nem sikerült. Most már a Real Soceidad elleni találkozó van előttünk!”