Hivatalos közleményt adott ki a Napoli Hamsíkról

Bár úgy tűnt a napokban, hogy eldőlt Marek Hamsík sorsa, a Napoli klubja hivatalos közlemény formájában adott tájékoztatást a 31 éves csapatkapitány helyzetéről…

A korábbi híresztelések szerint úgy volt, hogy Marek Hamsík 15 millió euró ellenében a Napoli csapatától a kínai Szuperligában érdekelt Dalian Yifanghoz szerződik, ezzel kapcsolatban azonban az olasz klub szerda este hivatalos közlemény formájában bejelentette, hogy a klubváltás “elmarad”, miután a kínai partnerrel nem sikerült tisztázni a “pénzügyi metódust”.

Vélhetően a Távol-keleti klub mégsem ennyit akart fizetni a szlovák klublegendáért, vagy nem a Napoli által előnyös formában szerette volna utalni az összeget.

Hamsík 2007 óta erősíti a Napolit, és bár úgy tűnt, hogy egy korszak lezárul most a csapatnál, egyelőre továbbra is maradhat a Dél-Olasz együttes alkalmazásában.

A rutinos középpályás a tavalyi szezon alatt már a klub történetének legjobb góllövője lett, megdöntve a legendás Diego Maradona rekordját, az aktuális kiírásban pedig a csapat valaha volt legtöbb pályára lépését is feljegyezhette. Jelenleg 520 mérkőzést és 121 találatot számlál a csapat színeiben, és jelen állás szerint úgy tűnik, hogy ezek még nem a végleges statisztikái…