Real Madrid: Ezért védett Keylor Navas!

Mint ismert, nem csupán a madridi sportsajtónál került ki Thibaut Courtois a Real Madrid hétvégi kezdőcsapatából. Zinedine Zidane ugyanis Keylor Navasra szavazott a Celta Vigo ellen, mégpedig a következők miatt. 

(Kép: as.com)

A francia tréner a találkozót követően kitért kapusaira is. “Kedvelem Courtoist, aki egy remek kapus. Most viszont azt akartam, hogy Keylor is fontosnak érezze magát. Nem szabad elfelejteni, mennyi mindent tett a klubért az elmúlt időszakban. Keveset játszott mostanában, így épp itt volt az ideje, hogy játsszon!” – Így Zidane döntéséről, aki egyébként a találkozót követően előszeretettel használta, hogy a Realnál nem szabad megfeledkezniük a korábbi sikerek letéteményeseiről.

“Senki nem felejtheti el, hogy ezek a futballisták mennyi mindent megtettek a klubért. Mindenkivel számolok a csapatnál, így Courtois-val, vagy Reguilonnal. Keylor, Marcelo vagy Isco viszont még mindig nagyszerű játékosok, akiknek szükségük van arra, hogy bízzanak bennük!”

Zidane egyebek mellett a Bernabéuba való visszatéréséről is beszélt még: “Nagyszerű érzés újra itt lenni. Jó eredményt akartunk elérni, és ez végül sikerült. Nem kezdtünk jól, de szerencsére sikerült változtatnunk. Boldog vagyok, és örülök a győzelemnek.”