Real Madrid: A nyár alapján így nézhet ki a kezdőcsapat?

A Marca című sportnapilap készített egy érdekes összeállítást arról, hogy a felkészülés során a madridi játékosok mennyi időt is töltöttek el a pályán.

(Kép: marca.com)

A madridi székhelyű sajtóorgánumnál azt a következtetést vonták le, hogy a nyári játékpercek alapján nem kizárt, hogy a bajnoki rajtra (augusztus 17., a Celta ellen) már összeállt Zinedine Zidane fejében a kezdőcsapat.

Számos meglepetést tartogatna ez így!

  • Kezdjük azzal, hogy a kapuban Keylor Navas kezdhetne, aki kétszer annyit védett (20 perc eddig) az előszezonban, mint Thibaut Courtois (135).
  • Sergio Ramosszal ellentétben Raphael Varane helye már megkérdőjelezhető, hiszen Nacho (259) többet votl a pályán, mint a franciák világbajnoka (229)
  • A középpályára így hogy 64 percnyi játék után kivált Asensio, Casemiro pedig a Copa miatt meghosszabbított szabadságot kapott, Isco kerülhet a csapatba, aki jóval többet (234) futballozik, mint Vinícius Junior (203), vagy Rodrygo (183).
  • Az egyik legnagyobb meglepetés lenne, ha Zidane beállítaná a kezdőbe azt a Lucas Vázquezt, aki köztudottan egyik kedvenc játékosa, egy olyan futballista, akire bármikor lehet számítani, hogy megbízhatóan futballozik. Így van ez a nyáron is , hiszen Lucas bőven kap játéklehetőséget a maga 244 percével.
  • Elől Benzema (290) legfőbb társa az az Eden Hazard (275) lehetne, aki bár eddig közel sem villogott Real-mezben, van még bő két hete összekapnia magát.

A Marca szerint ezen az sem változtatna, ha mondjuk Donny van de Beek valóban Real-játékos lesz addigra.