Real Madrid: közülük kerülhet ki Keylor Navas utódja

A spanyol sajtóban ma jelent meg a hír, miszerint a Real Madrid Costa Rica-i kapusa, Keylor Navas arra kérte a klubját, hogy engedjék el a nyár végéig. A királyi gárdának így új második számú kapus után kell néznie, a posztra pedig a következő nevek lehetnek a legesélyesebbek.

Forrás: AS

A spanyol Marca tényként közli, hogy Keylor Navas távozik a Real Madridtól. A királyi gárdának így két hete maradt arra, hogy egy új második számú kapust találjon, de olyan emberre van szükségük, aki megelégszik azzal, hogy Thibaut Courtois a csapat első számú hálóőre, de emellett megbízható teljesítményre képes.

A spanyol lap szerint a következő nevek közül kerülhet ki Navas utódja:

Pepe Reina, 36 éves

A spanyol hálóőr mögött nagyon szép karrier áll, jelenleg pedig az AC Milan második számú hálóőre Gianluigi Donnarumma mögött, ezzel is bizonyítva, hogy Madridban is megelégedne ezzel a szereppel.

Willy Caballero, 37 éves

A Chelsea második számú kapusa Kepa Arrizabalaga mögött, de mindig jó munkát végez, amikor ő védi a londoniak kapuját, ráadásul az argentinnak már Spanyolországban is van tapasztalata.

Maarten Stekelenburg, 36 éves

A holland kapus jelenleg az Everton harmadik számú hálóőre, de volt ennél jobb időszak is a karrierjében, hiszen ő védet a holland válogatottban, amikor bejutottak a 2010-es világbajnokság döntőjébe. Játszott Franciaországban, Angliában és Olaszországban, valamint a saját bajnokságában is, de Spanyolországban eddig soha.

Diego Benaglio, 35 éves

Egy másik lehetőség lehet az AS Monacói svájci kapusa. Többet van játékban az említetteknél, van tapasztalata van Európában is, és minden kritériumnak megfelel.

Real Madrid – Transzfer térkép

Érkezők: Eden Hazard (Chelsea – 100 millió), Luka Jovic (Eintracht Frankfurt – 60 millió), Éder Militao (FC Porto – 50 millió), Ferland Mendy (Lyon – 48 millió), Rodrygo (FC Santos – 45 millió).
Távozók: Mateo Kovacic (Chelsea – 45 millió), Marcos Llorente (Atlético Madrid – 30 millió), Theo Hernández (AC Milan – 20 millió), Raúl de Tomás (Benfica – 20 millió), Dani Ceballos (Arsenal – kölcsönbe), Sergio Reguilón (Sevilla – kölcsönbe), Martin Ödegaard (Real Sociedad – kölcsönbe), Borja Mayoral (Levante – kölcsönbe), Jesús Vallejo (Wolverhampton – kölcsönbe), Luca Zidane (Racing Santander – kölcsönbe), Andrij Lunin (Real Valladolid – kölcsönbe) Takefusa Kubo (Mallorca – kölcsönbe).