Real Madrid: Hazard elárulta, miben más a blancóknál, mint Londonban!

A nyáron a spanyol fővárosba szerződő belga klasszis az UEFA hivatalos honlapjának adott hosszabb interjút a minap. Szó volt Zidane-ról, a beilleszkedésről, de például arról is, hogy miben találja már most különbözőnek a madridi életet, mint a Chelsea-nél eltöltött éveket.

(Kép: as.com)

A Realhoz szerződésről: 

“Mindig is szerepelt a terveim között. Visszatekintve nem gondoltam volna az elején, hogy 7 évet maradok a Chelsea-nél, de mivel jól mentek a dolgaim, nem akartam előbb váltani. Minden évben megvolt az esélyem arra, hogy nyerjünk valamilyen trófeát, talán ez is segített abban, hogy eddig maradtam. Azzal, hogy most a Real Madrid játékosa vagyok, egy álmom vált valóra! Emlékszem, még Franciaországban játszottam, amikor már érdeklődött a Real. Ráadásul, amikor profi pályafutásom kezdődött. a példaképem, Zidane épp a Realban játszott, onnantól a klub szurkolója lettem. A világ legjobb csapatáról, legjobb stadionjáról és legnagyszerűbb szurkolóiról beszélünk!” 

A közös munka Zidane-nal: 

“Még alig egy hónapja dolgozunk együtt, de nagyon élvezem. Sokszor úgy érzem magam, mint egy kölyök. Minden nap tanulni szeretnék, hogy még jobban beilleszkedhessek. Zidane fantasztikus játékos volt, elképesztő tapasztalattal rendelkezik. Öröm hallgatni, amikor át akar adni valamit nekünk, játékosoknak.”

Az idei céljairól: 

“Egy ilyen klubnál nem elég a kemény munka, hiszen gólokat kell lőni, valamint meccseket nyerni. Szeretnék a csapat segítségére lenni, hogy minél sikeresebbek legyünk. A Chelseanl sikerült jó játékkal megnyernem a szurkolókat, bízom benne, hogy ez Madridban is sikerül majd!” 

Miben látja a különbséget a Real és a Chelsea között: 

“Nem megbántva a Chelsea drukkereit, de a Real szurkolói igazi szurkolók, jóval fanatikusabbak. Angliában mindenki szereti a futballt, de a spanyolokban jóval nagyobb a szenvedély a játék iránt. Talán ebből is adódik, hogy amikor a Chelsea-nél meccset veszítettünk, akkor azt nem éltük meg katasztrófaként. Itt Madridban egy vereség már kész katasztrófa!”