Lelki problémák miatt kellett lecserélni Courtois-t a BL-ben – sajtóhír

A Real Madrid Brugge elleni 2-2-es BL-találkozójának félideje után nem Thibault Courtois tért vissza a pályára, hanem Alphonse Areola állt be a kapuba. Sokan találgattak, hogy mi lehetett az oka a cserének, egy spanyol internetes oldal szerint viszont lelki problémák álltak a háttérben.  

Forrás: mirror.co.uk

Mindenkit meglepett, amikor a Brugge elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzés szünete után Alphonse Areolát cserélte be Zinedine Zidane. Azóta több ok is felmerült, hogy miért nem folytatta Thibaout Courtois a mérkőzést: sokan gondolták, hogy a két bekapott gól miatt, de a sérülést sem zárták ki teljesen.

A spanyol OKDiario információi szerint a Real Madrid orvosai azóta megvizsgálták a belga kapust, és szorongást diagnosztizáltak nála. Courtois a szünetben szédült és gyomor problémákra panaszkodott, az öltözőben még hányt is, így el kellett hagynia a stadiont.

A belga hálóőr nem is volt jelen a csapat legutóbbi két edzésen sem, és így már szinte biztossá vált, hogy nem lesz ott a szombati, Granada elleni bajnokin.