Az Atlético sztárját nézte ki a Real Madrid – sajtóhír

Meghökkentő információ látott napvilágot a minap a spanyol sajtóban, mely szerint a kapusgondokkal küzdő Real Madrid csapata állítólag az Atlético Madrid sztárkapusával képzeli el a megoldást…

Az El Desmarque információi szerint a Real Madrid vezetősége komolyan fontolóra vette, hogy leigazolja az ősi rivális Atlético Madrid kiváló apusát, Jan Oblakot, miután Thibaut Courtois az elmúlt hetekben egyre kevésbé tudja hozni az elvárt szintet.

A szlovén portás 2014-ben mindössze 16 millió euró ellenében került az Atléticóhoz a portugál Benficától, aktuális szerződése pedig 2023-ig szól a “Matracosoknál”, a lap szerint legalább 120 millió euróért cserébe igazolhatná át a legnagyobb riválishoz.

Ugyanakkor Oblaknak számolnia kell vele, hogy ha bevállalja ezt a klubváltást, akkor egy életre magára haragítaná a jelenleg őt bálványozó Atlético-szurkolókat, ahogyan ezt például Courtois is tapasztalhatta már a tavalyi szezonban.

Oblak az idei szezonban hét bajnoki mérkőzés alatt együttesen mindössze négy gólt kapott az Atlético betonvédekezésének és saját maga meggyőző teljesítményének köszönhetően.