Elképesztő ez az ember: Robert Lewandowski ismét a hét csapatában!

A FIFA játékosok a szerdát már egybekötötték a Team Of The Week érkezésével. A 24. játékhét kerete igazi kincseket tartogat. Robert Lewandowski, Pierre-Emerick Aubameyang, vagy éppen a Manchester United legfrissebb igazolása, Bruno Fernandes.

Robert Lewandowski: A Bayern pénteken nehézkesen nyert a liga sereghajtója ellen. A Paderborn kétszer is ki tudott egyenlíteni a rekordbajnok ellen. Lewandowski két gólja kellett ahhoz, hogy a Bayern begyűjtse a bajnoki versenyfutáshoz nagyon fontos 3 pontot.

Pierre-Emerick Aubameyang: Az Arsenal 2020-ban Mikel Arteta irányítása alatt újra magára talált. Hétvégén Aubameyang vezetésével az Everton csapatát is le sikerült győzniük. A gaboni támadó duplázott, nem is kérdés a helye a legjobbak között.

Bruno Fernandes: a vörös ördögök legújabb igazolása az óriási várakozások után hamar bemutatta alkalmasságát a munkára. Watford ellen góllal és egy gólpasszal vette ki a részét a sikerből.

Akit érdemes lehet még mégnézni:

  • Aleksandar Kolarov: a szerb balhátvéd másodvirágzását éli az olasz fővárosban. Ezt az is tökéletes mutatja, hogy a hét csapatában már harmadjára szerepel. 87-es lapja egy shadow chemistry style-lal tökéletes tulajdonságokkal fog rendelkezni.