A Real véglegesítené a PSG játékosát – sajtóhír

Francia lapinformációk szerint a Real Madrid együttese az aktuális idény végeztével is igényt tartana a PSG-től kölcsönzött francia kapusra…

A Le 10 Sport információi szerint a Real Madrid csapata meg szeretné hosszabbítani Alphonse Areola egyéves kölcsönszerződését újabb egy esztendővel, vagy pedig végleg megszerezné a Paris Saint-Germain tehetséges francia hálóőrét.

A 27 esztendős Areola a 2019-2020-as szezont megelőzően Keylor Navas szolgálataiért cserébe érkezett kölcsönben a Bernabéuba, és Thibaut Courtois váltótársa volt, a szezon eddig eltelt időszakában három-három bajnokin és Király-kupa-meccsen, valamint két BL-mérkőzésen őrizhette a csapat kapuját. A “királyi gárdánál” úgy gondolják, hogy Areola ideális helyettese a belga sztárkapusnak, és képest Courtois-t versenyhelyzetre kényszeríteni.

A háromszoros francia válogatott Areola serdülő kora óta a PSG alkalmazásában állt, eddig kizárólag kölcsönben hagyta el a párizsi klubot, a mostani a második alkalom, hogy külföldi csapat színeiben tevékenykedik, korábban már a szintén spanyol Villarrealban szerepelt átmenetileg.