Másik stadionban játszhatja zárt kapus meccseit a Real Madrid – sajtóhír

A Bernabéu helyett egy másik, jóval kisebb létesítményben készül lejátszani hazai mérkőzéseit a Real Madrid csapata, ha a koronavírus-járvány miatt zárt kapus meccsekkel folytatódik a spanyol bajnokság (La Liga) 2019-2020-as idénye…

Több nemzetközi forrás is arról számolt be, hogy a Real Madrid vezetősége fontolóra vette annak a lehetőségét, hogy az Estadio Bernabéu helyett a Madrid külvárosában található, Alfredo di Stéfanóról elnevezett létesítményben fogadja ellenfeleit a bajnokság zárt kapus folytatása esetén.

A tervek szerint Spanyolországban csakis nézők nélkül, legkorábban május végén térhet vissza a profi futball a koronavírus-járványt követően, de amíg nem tudják kordában tartani a járványt, minden sporteseményt nézők nélkül kell megrendezni.

A Real Madrid március végén felajánlotta otthonát a koronavírus-járvány elleni küzdelemhez, hogy különböző cégek, vállalkozások és sportszervezetek által felajánlott adományokat tárolhassanak a létesítményben. Egyúttal az Estádio Santiago Bernabéu felújítási munkálatai jelenleg is zajlanak, ezért is lenne szükség az átmeneti költözésre, hiszen így szeptemberig zavartalanul folytatódhatnának a munkálatok a stadionban.