Real Madrid: Zidane mindenre felkészült a transzferpiacon! – Sajtóhír

A madridi As című sportnapilap állítja, a  Real Madrid térnére abszolút mindenre felkészült, így még arra is, ha a koronavírus-járvány alapjaiban írná át a nyári transzferidényt.

Mindezek tükrében Zidane akkor sem esne kétségbe, ha a visszatérő kölcsöntájokosokon kívül új játékost nem sikerülne a blancókhoz hoznia – Elnézve az alábbi listát, nagyon nincs is miért pánikolnia.

Az As szerint a francia tréner fejében már összeállít ezen forgatókönyv esetére is a megoldás, így van egy A -, B- és C -terv is a játékosok rotációjára.

Az alap csapatot (A-terv) Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Casemiro, Kroos, Valverde – Vinícius, Benzema, Hazard alkotná, akiknek helyén a Lunin – Hakimi, Nacho, Militao, Marcelo – Isco, Mdoric, Ödegaard – Asensio, Jovic, Bale csapat jöhetne szóba (B-terv).

Utóbbi esetben tehát közel sem biztos, hogy Zidane megválna Gareth Bale-től vagy Luka Jovictól, így a két futballista kaphatna egy amolyan utolsó esélyt a spanyol fővárosban.

Az As Zidane C-tervébe sorolja azokat a futballistákat, akikről már könnyedén lemondana a blancók trénere, mint például Luca Zidane, Alvaro Odriozola, Sergio Reguilón, Jesus Vallejo, Lucas Vázquez, James Rodriguez vagy Mariano Díaz.

Ugyanakkor az ígéretes jövő előtt álló Rodrygo Goes vagy Takefusa Kubo nevét is a C-listán találni,  már csak azért is, mert  mindketten a három nem Európai Uniós helyre pályáznának a keret kialakításakor, ám ez esetben még közel sem látszódnak a madridiak elképzelései.