Real Madrid: “Ha csak rajtam múlott volna, már nem itt játszanék!”

Ahogy az lenni szokott, a bajnokságok lezárultával szép fokozatosan kezdenek kibontakozni a nyári transzferpiac eseményei. Ennek apropóján egy podcast-ben kérdezték a Real Madrid játékosát, James Rodriguezt is a jövőjéről.

A kolumbiai középpályás a népszerű mexikói műsorvezetővel, motivációs előadóval, influencer-rel, Daniel Habif-val beszélgetett. Az interjú James madridi helyzetére vonatkozó részleteit közöljük.

A kevés madridi játéklehetőségről: “Frusztráló, amikor nem futballozhatsz, különösen akkor, ha te is úgy érzed, hogy készen állnál a játékra. Nem foglalkoztat, mit mondanak az emberek. Nem tartom magam rossz futballistának, sokkal inkább azért frusztrál, mert mindig játszani és nyerni szeretnék.”

Zinedine Zidane-nal való kapcsolatáról:

“Minden embernek meg vannak a saját elképzelései és nézetei, így Zidane-nak is. Tiszteletre méltó, amit elért a Real Madrid edzőjeként. Zidane-nak meg van az alapcsapata, amibe nekem nem sok játéklehetőség jut. Éppen ezért, már az elmúlt nyáron távozni akartam, de a Real Madrid valamiért nem engedte! Nehéz volt ez az idény, hiszen nem kaptam annyi lehetőséget, mint a társaim. Ettől függetlenül tisztelem Zidane-t, és csak is a szépre fogok emlékezni a Real Madridnál eltöltött időszakomról, így például arra, hogy szereztem 36 gólt, és kiosztottam 42 gólpasszt.”

A jövőről és a lehetséges célállomásokról:

“Még én se tudom pontosan, hogy alakul a jövőm. Jó pár bajnokságban kipróbálhattam már magam, az oalsz és az angol kivételével. a Premier League, mitn a világ egyik, ha ne ma legjobb bajnoksága, például különösen vonzó! Pár nap, netán egy hét után már remélem tisztábban látom én is a heylzetem. Egy biztos, olyan helyen szeretnék futballozni, ahol rendszeresen játszhatok, ahol boldognak érzem magam, és tudom, hogy bíznak bennem!”