BL: a Fradi csatára nem fél a Dinamótól

A labdarúgó Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében a magyar bajnok Ferencváros – ahogy az előző idényben is – a horvát bajnok Dinamo Zagrebbel találkozik. 

A 20 éves horvát támadó, Roko Baturina számára különleges lesz ez a mérkőzés, hiszen nemrégiben került a Ferencvároshoz a Dinamo Zagrebtől.

„Boldog voltam, amikor megtudtam, hogy a Dinamo lesz az ellenfelünk a Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában. Számomra extra motivációt jelent, hogy a korábbi klubom ellen készülhetekA Dinamo remek együttes, de a Ferencváros éppen legutóbb, a Celtic ellen bizonyította, hogy bárki ellen lehet esélye. Nem félünk a Dinamótól! Ezúttal is egy mérkőzés dönt a továbbjutásról, hazai pályán, a Groupama Arénában fogadjuk majd a zágrábi csapatot. Hogy ez előnyt jelenthet-e? Mindig jobb, ha a saját stadionodban játszhatsz” – idézi a fradi.hu a csatárt.

Roko Baturina egy tétmérkőzésen lépett pályára a Dinamóban, de nagyon jól ismeri a csapatot, felmerült, hogy segítheti meglátásaival Szerhij Rebrov munkáját.

„Nem tudom, hogy tudok-e bármi újat mondani neki azok után, hogy tavaly két mérkőzést játszott a Ferencváros a Dinamo ellen. Ha megkérdez, természetesen megpróbálok segíteni, de biztos vagyok benne, hogy felkészülten várjuk a következő BL-selejtezőt” – mondta Baturina, akinek öccse, a 17 esztendős Martin jelenleg is a Dinamo játékosa, az U19-es csapatban, édesapjuk, Mate pedig játékosként a Dinamo legnagyobb hazai riválisát, a Hajduk Splitet erősítette.