Real Madrid: Idő előtt térnek vissza a blancók belga sztárjai!

Thibaut Courtois és Eden Hazard sem játssza végig Belgium soron következő Nemzetek Ligája találkozóit, miután egy elsőre talán különösen hangzó megállapodást kötöttek Roberto Martinez szövetségi kapitánnyal.

Courtois például már vissza is tért Madridba, miután a kapitány elengedte őt, hogy részese lehessen a Real Madrid nyári felkészülésének. A madridi As című sportnapilap már utána is járt annak, hogy a blancók kapusa és Roberto Martinez korábban megállapodtak abban, hogy Courtois kihagyhatja már a belgák Dánia elleni találkozóját is (szombat, 20:45).

A Real másik sztárja, Eden Hazard is érintett a különös paktumban, aki a (szóbeli) megállapodás értelmében a dánok ellen pályára lép, ám Izland ellen (kedden) már nem játszik, hiszen visszatér majd Madridba, a Real felkészülésére.

Hazard esetében az As megjegyzi azt is, hogy a belgák táborában egyedül készülő csapatkapitány az egyéni felkészülési programja részeként csereként kap(hat) majd néhány percnyi játékot Dánia ellen.

Fontos megjegyezni, hogy a belga szövetség és a játékosok is kiemelték, hogy az idő előtti visszatérésnek semmi köze a koronavírus.járványhoz, pusztán a jelenlegi különleges helyzetben egy mindenki (a futballisták; belga szövetség; Real Madrid) számára megnyugtató döntést hoztak.