Real Madrid: Sergio Ramos nem várta meg James búcsúját!

Mint ismert, James Rodriguez a Real Madrid együttesétől az Evertonhoz igazolt. A 29 esztendős kolumbiai kiválóság még el sem köszönt a blancóktól, a madridiak csapatkapitánya, Sergio Ramos már elbúcsúzott tőle!

A világ -és Európa-bajnok középhátvéd rövid és érzelmes búcsút vett jó barátjától egy, az Instagramra is posztolt üzenettel.

“Sok szerencsét barátom! Bár tudom, hogy ilyen bal lábbal és tehetséggel, mint ami neked van, nem lesz rá szükséged! Hamarosan találkozunk testvér! A legjobbakat kívánom!” – Így Ramos.

A blancók csapatkapitányának reakciójából is érezhető azért, hogy bár James madridi időszaka összességében nem feltétlenül volt a blancók alapembere, a csapattársai szerették, ahogyan a szurkolók is.

James Rodriguez 125 tétmérkőzésen lépett pályára a Real Madrid színeiben, ezeken a találkozókon 37 gólt és 42 gólpasszt jegyzett. Sok szép emlék mellett nagy címek elnyerésében is osztozhat Sergio Ramosszal: két-két Bajnokok Ligája-győzelmen és spanyol bajnoki címen; két európai Szuperkupa-győzelmen; szintén két klubvilágbajnoki címen; továbbá egy spanyol Szuperkupa megnyerésén.