Real Madrid: Újra aggódhatnak Hazard miatt!

A blancók nagyon várták vissza Thibaut Courtois-hoz hasonlóan Eden Hazardot is, ám a klasszis támadó az előzetes megállapodásokkal ellentétben mégsem tért vissza idő előtt a belga válogatott táborából.

Mint ismert, a két korábbi Chelsea-játékosnak nem kellett pályára lépnie a belgák Nemzetek Ligája találkozóin, és visszatérhettek volna Madridba. Míg Courtois kihasználta ezt a lehetőséget, addig a sérülésből lábadozó Hazard végig a nemzeti csapattal maradt, miközben sem Dánia, sem pedig Izland ellen nem játszott egyetlen percet sem.

A madridi As szerint a Realnál ezt nem is nézték jó szemmel, és nem értik, miért nem velük készült Hazard (aki végig egyéni programot követett a válogatottnál – a szerk.), amikor erre meg volt a lehetősége.

Az As azt is megemlíti, hogy blancók eleve nem értették már azt sem, miért lettek meghívva játékosaik, úgy, hogy közel sem voltak 100%-os állapotban.

Roberto Martinez szövetségi kapitány szerint a csapatkapitány Hazard pusztán jelenlétével is segítette a válogatottat, ám vélhetően ez az utolsó olyan indok, amelyet a Real Madridnál el tudnak majd fogadni magyarázatként.

A kialakult helyzet az igencsak nyögvenyelős és sérülésekkel tizedelt első szezonja után Hazardra nézve kellemetlen, aki így nem kizárt, hogy a La Liga rajtjáról is lemarad majd.