Újabb olasz topklubok érdeklődnek Szoboszlaiért – sajtóhír

Olasz sajtóértesülése szerint bár az AC Milan letett a magyar válogatott középpályásról, Szoboszlai Dominikról, más olasz csapatok mégis szívesen látnák a kötelékükben a fiatal játékost. 

Két olasz lap is arról írt a mai nap, hogy továbbra is van érdeklődő Szoboszlai Dominik iránt a Serie A-ból. A Gazette dello Sport azt írja, hogy a Napoli ismét harcba száll a magyar középpályásért, és bár az osztrák klub 40 millió eurót akar kérni érte, az olaszok mindenképpen szeretnék ezt lealkudni a kivásárlási árára, 25 millió euróra, a fennmaradó összeget pedig teljesítmény alapú bónuszok formájában fizetnék ki. A lap szerint a nápolyiak vezetőedzője, Gennaro Gattuso is tárt karokkal fogadná a középpályást.

Az olasz Calciomercato azonban arról cikkezett, hogy Szoboszlai a regnáló olasz bajnok, Juventus érdeklődését is felkeltette. Az oldal szerint a torinói klub sportigazgatója, Fabio Paratici kiemelt figyelemmel követi a 19 éves játékos teljesítményét és fejlődését.

Szoboszlai az egész előző szezonban remekelt az RB Salzburg együttesében, de főleg a felfüggesztések után kezdett el szárnyalni. Több klub, köztük az Arsenal és az AC Milan is szerette volna leigazolni, de a magyar játékos néhány héttel ezelőtt kijelentette, hogy az idei transzferidőszakban biztosan nem vált klubot.