Real Madrid: 23.800 € percenként? Nem csoda hogy végre eladhatják!

Az utóbbi órákban egyre többet téma Gareth Bale visszatérése a Tottenham együtteséhez. Az As ennek apropóján egy érdekes tényre világított rá. 

A madridi székhelyű sportnapilap kiderítette, hogy Bale kispadon jegelése nagyon, de nagyon nem volt olcsó mulatság a Real Madridnak pusztán a mögöttünk hagyott idényben.

Az elmúlt szezonban ugyanis összesen 30 millió eurót utalt a Real a walesi szélső számlájára, aki cserébe mindössze 1260 percet töltött a pályán. Utóbbi egyébként 27,5%-a a szóba jöhető, maximális játékidőnek…

Amennyiben az 1260 játékpercet vesszük figyelembe, akkor lényegében Bale percenként 23.800 eurót (!) keresett a blancóknál!

Kétségtelen, hogy Bale szerzett fontos és ikonikus gólokat Real-mezben (főleg madridi karrierje elején, például 2014-ben a Barca elleni Király-kupa fináléban, Marc Bartrát faképnél hagyva az oldalvonalnál – a szerk.); sőt 251 tétmeccsen szerzett 105 gólja és 68 gólpassza sem fest éppen rosszul, az elmúlt két idényben már látványosan szenvedett, eladása akár szakmai akár anyagi oldalról nézve, igencsak érik már a Real részéről is (…)