Bajnokok Ligája: Lang Ádámék az Európa-ligában vigasztalódhatnak! – Eredmények, továbbjutók

A Bajnokok Ligája selejtezőjének utolsó köréből a főtáblára jutott a Ferencváros mellett a Dinamo Kijev és az Olympiakosz Pireusz.

Ferencvárosi TC – Molde 0-0

Még ha a végén izgulnunk is kellett, végül a svéd, a skót, majd a horvát bajnok után a norvégon is túllépett a fradi, és 25 év után újra a Bajnokok Ligája főtábláján szerepel, és várhatja a csütörtöki sorsolást. Bővebben»»

Tj. a Ferencváros, 3-3-as összesítéssel és idegenben lőtt több góllal.

 

Omonia Nicosia – Olympiacos Pireusz 0-0

A statisztikákra ránézve szinte csoda, hogy gól nélkül ért véget a találkozó, hiszen az Olympiakosz 29 (!) alkalommal próbálkozott a gólszerzéssel, 12-szer ebből el is találta a kaput. Persze a görögöknek így sem kellett nagyon izgulniuk, magabiztosan jutottak a BL-főtáblára. Lang Ádám végigjátszotta a találkozót az Omoniában.

Tj. az Olympiakosz, 2-0-ás összesítéssel

 

Dinamo Kijev – Gent 3-0 (2-0)
Gólszerzők:
Buyalskyy (9.), De Pena (36. -büntetőből), G. Rodrigues (49. -büntetőből)

Vitaliy Buyalskyy parádés sarkazása olyannyira megnyugtathatta az első mérkőzésen 2-1-es sikert arató Dinamot, hogy az ukránoknak

https://www.youtube.com/watch?v=qSipclgqdho

A Gent beecsületére legyen mondva, hogy próbálkozott becsülettel, azonban újabb gólt, pontosabban gólokat a Dinamo szerzett, két büntetőből, így a 2016/17-es szezon után újra a Bajnokok Ligája főtáblájára jutott.

Tj. a Dinamo Kijev, 5-1-es összesítéssel.