Real Madrid: “Sohasem a hozzáállása volt a probléma!”

A Valladolid elleni meccskeretbe visszakerülő Eden Hazard kapcsán bőven kellett válaszolnia az újságírók kérdéseire Znedine Zidane vezetőedzőnek, aki védelmébe vette a belga klasszist. 

Hazard gyenge első szezonja továbbra is foglalkoztatta az újságírókat, akik már a korábbi Chelsea-játékos profi hozzáállását is megkérdőjelezték. Zidane válasza nem is váratott sokat magára!

“Nem gondolom, hogy Hazard hozzáállása nem lenne profi! Volt egy komolyabb problémája (a súlyával is), ami eléggé hátráltatta őt. Azt szeretnénk, ha végre igazán jól érezné magát, mindenféle kényelmetlenség nélkül. Ehhez bizony idő kell!” – Kezdte gondolatmenetét Zidane.

“Hosszú szezon vár ránk, Hazard pedig minél előbb vissza akar térni a pályára, és segíteni a csapatnak. Nagyon közel van ehhez, hiszen rendszeresen edz, egyre jobb állapotban van, így azt gondolom, készen is áll pályára lépni!” – Tette még hozzá Zidane, aki még egyszer kihangsúlyozta, hogy bármit is írtak játékosáról, Hazardnak sohasem a hozzáállásával volt a probléma.

 

A Valladolid – Real Madrid találkozót 21:30-tól a Spíler 1 ÉLŐ-ben közvetíti!