Real Madrid: Ezért ül átok Eden Hazardon!

A belga klasszis újabb sérülésének apropóján a madridi As című sportnapilap készített egy összeállítást arról, hogy mennyire is nehéz Eden Hazardnak a Real Madridnál megbirkóznia a hol kisebb, hol nagyobb egészségügyi problémáival. 

Az As a több mint 400 000 futballista sérülését rendszerező Noisefeed nevű adatbázis adatait használta fel.

Hazard legutóbbi izomsérülése immáron a hatodik olyan komolyabb probléma, amelyet a Real Madrid játékosaként szenvedett el.

A 29 esztendős klasszis madridi bő egy éve alatt, október elsejével bezárólag már 206 napot töltött a partvonalon túl, és összesen 27 találkozóról hiányzott (Egy bokasérülés után 93 napig tartott a rehabilitációja, ez volt a leghosszabb kihagyása – a szerk.).

Korábban már leírtuk mi is, hogy hasonló balszerencse Chelsea-nél eltöltött 7 éve alatt összesen nem érte Hazardot, mostanra viszont már érvényes az az állítás is, hogy egész karrierje alatt nem hiányzott annyi találkozóról, mint Madridi időszaka alatt!
A Lille-nél és a Cheslea-nél eltöltött évek során összesen 16 sérülés hátráltatta, melyek miatt 241 napot volt sérült-listán, és összesen 24 találkozót hagyott ki – Beszédes adat (…)

Most a legújabb hírek szerint megint egy hónapos pihenő vár ár, így a 27-es szám csak emelkedni fog Madridban…