Atlético: Egy hónapig még igazolhatnak!

Az átigazolási piac ugyan október 5-én, hétfőn hivatalosan lezárult, ám a “matracosoknak” Thomas Partey eladása miatt lehetőségük lesz, hogy orvosolják a ghánai középpályás hiányát. 

Mint ismert, a 27 esztendős ghánai játékosnak az utolsó átigazolási napon kifizette 50 millió eurós kivásárlási árát. A La Liga szabályai pedig kimondják, hogy hasonló esetben a kluboknak 30 napig lehetőségük van arra, hogy új játékost igazoljanak a távozó helyére, de csak is Spanyolországon belülről.

Ahogyan a madridi sportsajtó fogalmaz, a “matracosok” nincsenek annyira kisegítve ezzel a szabállyal, különösen azért nem, mert a csapatoknak október 6-ig le kell adniuk keretüket a Bajnokok Ligájára.

Elég nehéz amúgy is elképzelni, hogy az Atlético pótolni tudja majd a középpályást, főleg egy olyan játékossal, akinek a képességei Partey szintjén mérhetőek.

Mindezek után, nem meglepő, hogy az As című madridi sportnapilap például már meg is fogalmazta, hogy Diego Simeone csapatát nagy érvágás érte, még úgy is, hogy az Arsenal Lucas Torreira játékjogát is kölcsönadta az Atléticonak.