Ismét megpróbálja visszaszerezni egykori játékosát az AS Roma – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint a következő átigazolási időszakban ismét megpróbálja visszacsábítani egykori támadóját az AS Roma együttese, akiért már a mostani zárás előtt is kísérletet tettek…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portál jelentése szerint az AS Roma csapatának januári tervei közt mindenképpen szerepelni fog az immár második éve Kínában légióskodó Stephan El Shaarawy leigazolása, aki iránt már puhatolózó tárgyalásokat kezdeményeztek kínai csapatával a mostani transzfer-időszak utolsó napjaiban.

A még mindig csak 27 éves El Shaarawy karrierje eddigi legemlékezetesebb időszakait az AC Milan és a “Farkasok” alkalmazásában töltötte, a Rossoneri színeiben például 16 bajnoki találatig jutott a Serie A 2012-2013-as kiírásában még nagyon fiatalon. Akkoriban robbant be a köztudatba, ám ahhoz képest, hogy akkoriban milyen fényes jövőt jósoltak neki, nem tudta beváltani a hozzáfűzött reményeket, a tavalyi kínai átigazolásával pedig sokan leírták. A fővárosi gárda színeiben 2016 és 2019 között minden sorozatot figyelembe véve 139 meccsen 40 gólt szerzett.

El Shaarawy számára ráadásul a kínai kaland sem sikerült eddig valami acélosan, első idényében tíz bajnoki alatt mindössze egyszer volt eredményes a Shanghai Shenhua soraiban. Ennek ellenére talán némi meglepetésre Roberto Mancini rendszeresen számít az olasz válogatott bő keretében az eddig a címeres mezt 25 alkalommal magára húzó csatárra.