Megvan Hatem Ben Arfa új csapata! – Hivatalos

A francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Girondins Bordeaux együttese bejelentette, hogy szerződtették Hatem Ben Arfát.

Hatem Ben Arfa a Bordeaux gárdájánál folytatja pályafutását. A francia középpályás érkezését tegnap jelentette be a klub. Ben Arfa egy éves szerződést írt alá a csapattal és a 8-as mezszámot fogja viselni. Legutóbb a Real Valladolid alkalmazásában állt, de fél évet követően ott sem számoltak vele.

A 33 esztendős futballista igen rögös utat járt be pályafutása utóbbi éveiben. 2016-ban került a PSG-hez, miután remek teljesítményt nyújtott a Niceben. A párizsi gárdánál viszont hamar létszámfelettivé vált és két évet követően már nem is tartozott a sztárcsapat kötelékébe. A PSG után a Rennes próbált vele “szerencsét”, de egy év után ők sem hosszabbítottak vele szerződést, csakúgy, mint legutóbbi kenyéradója, a Real Valladolid, ahol fél év és 5 pályára lépés után megköszönték, amit a csapatért tett. Kérdés, hogy a Bordeauxnál tud-e még maradandót alkotni vagy ez is egy nagyon gyors és sikertelen kaland lesz.