PSG: Folytatódik a korábbi Real-játékos kálváriája!

Újabb nehéz év vár a kisebb meglepetésre még mindig a Paris Saint-Germain szolgálatában álló Jesé Rodriguezre. 

A Real Madrid korábbi játékosa bár sokan várták, nem váltott klubot az átgazolási piac október 5-i zárása előtt, így lényegében vállalta, hogy elvétve kaphat majd lehetőséget a PSG-ben.

Az első igazán komoly jele már meg is történt annak, hogy a párizsiak nem számolnak idén sem Jesével, ugyanis a 27 esztendős játékos kimaradt a csapat Bajnokok Ligájára nevezett keretéből.

Érdekesség, hogy Edinson Cavani vagy Eric Maxim Chuopo-Moting távozásával Jesé akár még reménykedhetett is volna abban, hogy Mauro Icardi mögött több játéklehetőséget kap, ám miután a PSG megszerezte Moise Kean játékjogát, a spanyol játékosnak hamar le kellett tennie ezen ambícióiról.

Árulkodó az is, hogy az új idényben egyébként mindössze bő 15 perc jutott eddig Jesének a PSG-ben, az is a Lens elleni bajnokin, ahol a már a 18 esztendős Arnaud Kalimuendo is megelőzte a csapat-összeállításnál (Éppen a fiatal franciát váltotta csereként – a szerk.).

Már most, az idény elején nehéz elképzelni, hogy Jesének változhatna a helyzete a PSG-nél! A Real-nevelésű játékos szerződése egyébként még mindig két évig érvényes Párizsban…