Átigazolások: A Camavinga-sagában komoly vetélytársat kapott a Real!

A francia válogatottban már az első gólját is megszerző, ‘szuper-tehetségnek’ tartott Eduardo Camavinga mégsem olyan biztos, hogy egy év múlva a Real Madridot választja majd (…)

A Real Madrid szemszögéből nézve persze Zinedine Zidane személye továbbra is döntő faktor lehet a 17 esztendős középpályás szerződtetésekor, ugyanakkor komoly érdeklődőként tűnt fel a színen a Juventus.
A torinóiak ráadásul mintha el is kezdtek volna helyezkedni is a Rennes együttesénél. Erre utal a Juve sportigazgatójának, Fabio Paraticinek a legutóbbi nyilatkozata is.

A Tuttosportnak nyilatkozó sportvezető ugyanis elmondta, nagyon bízik abban, hogy a Juve és a Rennes közötti jó kapcsolatot csak tovább erősítette, hogy a Daniel Rugani éppen a Rennes együtteséhez került kölcsönbe.

Paratici felhívta arra is a figyelmet, hogy a Rennes elnökével, Francois-Henri Pinault úrral milyen kedvező alkut kötöttek Rugani esetében, aki mindössze 1,5 millió eurós kölcsönvételi díj ellenében került Franciaországba.

A Tuttosport szerint egyértelmű a Juve szándéka, hiszen a torinóiak már informálódtak a Rennes-nél Camavinga esetleges szerződtetésének feltételeiről is.

A következő nyáron egészen biztos, nagy versenyfutás kezdődik a novemberben 18. születésnapját ünneplő tehetség aláírásának megszerzéséért.