Sztárcsapat akarja megszerezni Cristiano Ronaldót – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint azok után, hogy már idén nyáron is szóba került a klubváltása, az egyik legfőbb érdeklődő továbbra sem hajlandó végleg lemondani az ötszörös aranylabdás megszerzéséről…

 

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portál jelentése értelmében a Paris Saint-Germain vezetőségének rövidtávú céljai közt változatlanul ott szerepel Cristiano Ronaldo szerződtetése a Juventus csapatától.

A Manchester United és a Real Madrid egykori klasszisa két évvel ezelőtt igazolt az olasz csapathoz, és még két évig köti őt érvényes szerződés a torinóiakhoz. Ronaldo nagy reményekkel érkezett az olasz rekordbajnokhoz, mellyel mindkét évben megnyerték a hazai bajnokságot, a Bajnokok Ligájában azonban elmaradt a várva várt áttörés: két évvel ezelőtt a negyeddöntő, a tavalyi kiírásban pedig már a nyolcaddöntő jelentette a végállomást. Egyéni teljesítményére kevésbé lehet panasz, hiszen minden sorozatot figyelembe véve 91 találkozón 68 gólt szerzett a csapat színeiben. A harmadik idényben a harmadik különböző edzővel dolgozhat együtt klubjánál, hiszen Allegri és Sarri után ettől a szezontól Andrea Pirlo vette át a stafétát a Juventusnál.

Ugyan már nyáron is szóba került a távozása, CR7 végül legalább újabb egy szezonra maradt a Juve alkalmazásában, de ha a 2020-2021-es szezonban sem jön az eredmény a BL-ben, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a PSG ismét rá fog repülni, ha pedig jövőre még nem tudják leigazolni, akkor 2022-ben szabadúszóként már simán favoritok lehetnek érte.