Barca: Koeman elismerte, valóban lemaradtak kiszemeltjeiről!

A katalánok trénere, Ronald Koeman a holland NOS szolgáltatónak adott legutóbbi interjújában elismerte, hogy nem feltétlenül úgy zárult az átigazolási piac, ahogyan ő azt elképzelte. 

A korábbi holland szövetségi kapitány ugyanis bevallotta, hogy nagyon is konkrét elképzelései voltak a közös unkáról Barcelonában is két honfitársával.

“Wijnaldum szerepelt a listámon, ahogy azt már tudják, Memphis Depay is. Reméltük, hogy legalább még egy holland játékos lesz a keretben Frenkie de Jong után.” – Így Koeman, aki ezt követően finoman ugyan, de utalt arra is, hogy nem bánna, ha a holland vonal újjáéledne a Camp Nouban.

“Luis van Gaal idejében nyolc vagy kilenc holland játékosa is volt a csapatnak. Extrém eset. Most de Jong mellett csak én, és a segítőm, Alfred Schreuder vagyunk még hollandok az edzői stábban. Az volt az egyik elém állított cél, hogy vérfrissítésen essen át a Barca, ez elkezdődött!” – Tette még hozzá az 57 esztendős szakember.

A katalán és a spanyol sportsajtó eközben egyöntetűen állítja, mind Wijnaldum, mind pedig Depay esetében a Barca januárban újra jelentkezik majd a Olympique Lyon és a Liverpool együtteseinél.