Már a télen visszahívhatja tehetségét a Real Madrid! – sajtóhír

Miután eddig nem szerepelt túl sokat a Villarreal együttesében, így már a télen visszahívná japán tehetségét, Takefusa Kubot a Real Madrid.

Ezen a nyáron adta kölcsön japán kiválóságát, Takefusa Kubot a Real Madrid gárdája a Villarrealnak. A madridiak azt remélték, hogy Kubo a “Sárga Tengeralattjárónál” megkapja majd azt a lehetőséget, ami által töretlenül haladhat tovább a fejlődése. Az eddig eltelt 5 fordulóban azonban messze nem a Real által kívánt mennyiségű játékpercet kapta meg a 19 esztendős szélső. Unai Emery mester mind az 5 játéknapon csereként számolt vele, és eddig összesen 54 percre küldte fel a fővárosi alakulat reménységét.

A legfrissebb sajtóhírek szerint a “Királyi Gárda” vezetősége elgondolkozott azon, hogy nem várják meg a szezon végét, hanem már a télen visszahívják játékosukat, és inkább olyan megoldást keresnek neki, ahol ténylegesen biztosítva lenne számára a fejlődés lehetősége. A japán futballistát 2019 nyarán szerezte meg a Real az FC Tokyotól, aki az előző idényt szintén kölcsönben töltötte, a Mallorca gárdájánál. Az élvonalból búcsúzó klub színeiben az elmúlt szezonban 36 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 4 gólt és 5 gólpasszt jegyzett.