Cristiano Ronaldo is elkapta a koronavírust!

A kedd délutáni órákban valósággal futótűzként terjedt el a hír a világhálón és a közösségi médiában, hogy a világ egyik legjobb játékosa is megfertőződött a koronavírussal…

A portugál válogatott nemrégiben erősítette meg, hogy Cristiano Ronaldo legutóbbi koronavírus-tesztje pozitív lett, és azonnal megkezdték a Juventus klasszisának elkülönítését a társaitól.

A helyi beszámolók szerint CR7 a mai napon produkált pozitív tesztet, az ötszörös aranylabdás egyelőre tünetmentes, és jól érzi magát, ám természetesen legalább másfél-két hétig karanténba kell vonulnia. A pozitív teszt után a portugálok többi játékosát is újratesztelték, ám a hírek szerint CR esete egyedi volt, más nem kapta el a vírust.

CR így sem a portugál válogatott svédek elleni NL-mérkőzésén, sem pedig a Juventus hétvégi Crotone elleni bajnokiján, sem pedig a jövő heti BL-rajton nem állhat csapata rendelkezésére. Az általános protokoll szerint Ronaldót néhány naponta újra tesztelni fogják, visszatérését megelőzően pedig több negatív tesztre lesz szüksége.

Egyelőre csak remélni tudjuk, hogy október 28-án ott lehet a Juventus-Barcelona BL-mérkőzésen, és együtt láthatjuk őt a pályán Lionel Messivel…