Januárban távozhat a Juventus sztárja – sajtóhír

Olaszországi lapinformációk szerint a Juventus egyre inkább mellőzött támadójának könnyen lehet, hogy meg vannak számlálva a napjai a torinói rekordbajnok egyesületnél…

A Calciomercato portál találgatásai szerint egyre valószínűbbnek tűnik, hogy Paulo Dybala ideje kezd lejárni a Juventus csapatánál, miután a sérülése és kondíciója révén Andrea Pirlo a 2019-2020-as idényben még egyetlen mérkőzésen sem vetette be az argentin klasszist, aki az elmúlt napokban bár elutazott a válogatottal, gyomorproblémái miatt a nemzeti csapat vb-selejtezőin sem lépett pályára.

A 26 esztendős kiválóság jelenlegi megállapodása 2022-ig köti a csapathoz, de az elmúlt szezonban már a távozás gondolatával kacérkodott. A tavaly nyári átigazolási időszak utolsó napján állítólag közel állt ahhoz, hogy valamelyik PL-gigász szolgálatába szegődjön, ám végül meglepetésre maradt a torinói klub alkalmazásában, azóta pedig a kiszivárgott információk értelmében több csapat is aktívan monitorozza a teljesítményét. Az olasz forrás szerint leginkább a Manchester United és a Tottenham gárdája lehet esélyes a januári leigazolására.

CR7 mellett kevés lehetőség jutott neki az elmúlt szezonban, a legutóbbi idényben az azóta már leváltozott Maurizio Sarri viszont megtalálta a helyét, hogy a portugál klasszissal együtt legyenek a pályán, és ketten együtt elég hatékonyan muzsikáltak a torinói klubban. Dybala a 2019-2020-as szezonban minden sorozatot figyelembe véve 46 meccsen 17 gólt szerzett.

A 29-szeres argentin válogatott labdarúgó 2015 óta áll az Öreg Hölgy szolgálatában, azóta 228 tétmérkőzés során 95 alkalommal vette be az ellenfelek hálóját, ám az eddigi hírek szerint a Juventus továbbra is mindenképpen soraiban szeretné tudni egyik legjobbját. Ugyanakkor tény, hogy már hosszú hónapok óta téma volt a szerződésének megújítása, erre pedig mégsem került sor ezidáig…