BRÉKING: 400 milliót kínál Mbappéért az olasz sztárcsapat!

Ez már egy brutális összeg! Vajon van realitása? Elképesztő hírről számolt be a Daily Express! A brit napilap szerint a Juventus-nál elhatározták, hogy a további brandépítés jegyében hosszú évekre meg kívánják alapozni a gárda jövőjében a frontember szerepét. Az ezt megtestesítő személy pedig a világbajnok Kylian Mbappé lenne.

Miközben a korábban vezérnek vágyott Paulo Dybalat éppen a Chelsea készül elrabolni, addig továbbra is a 36. születésnapja előtt álló Cristiano Ronaldo az, aki tolja a Juve néha-néha elakadni látszó szekerét.

Természetesen a Juventus illetékesei is tisztában vannak vele, hogy a veterán portugál jó eséllyel már csak maximum két évig szolgálja őket. Lévén CR7 szerződése 2022-ig érvényes. A torinói alakulat új arca akár Kylian Mbappé is lehet a Daily Express értesülései szerint. Állítólag a Juve egy olyan, 400 millió eurós vételárral akarja meggyőzni a Paris Saint-Germaint, amely bármelyik másik kérőt kiütheti a nyeregből.

A 21 éves Mbappé szerződése 2022-ig él a PSG-vel.

És, hogy idén meddig juthat a Juventus, egyelőre még a vágyott francia nélkül? Ennek próbáltunk utána járni egy szakértő segítségével! RÉSZLEKETE ITT!