Újabb koronavírus-fertőzöttet jelentettek be a Juventusnál

Cristiano Ronaldo után újabb Juventus-játékos kapta el a koronavírus-fertőzést az új igazolás, Weston McKennie személyében. 

Az amerikai Weston McKennie a második hivatalosan is igazolt Juventus-játékos, aki pozitív eredményt produkált a koronavírus tesztjén. Korábban Cristiano Ronaldóról derült ki, hogy elkapta a fertőzést. Ezt követően a Juventus bejelentette, hogy az egész első csapat karanténba vonult szerda este. McKennie október 24-ig biztosan elkülönítve marad.

“A Juventus hivatalosan is bejelenti, hogy a protokoll által előírt kötelező COVID-19 tesztelésen Weston McKennie pozitív eredményt produkált. Az előírt szabályok és protokoll szerint az egész csapat önkéntes karanténba vonult szerda este. Az eljárás lehetővé teszi, hogy azok a játékosok, akik negatív tesztet produkálnak, részt vegyenek az edzéseken és a mérkőzéseken, de nem engedélyezhető, hogy más emberekkel találkozzanak a csapaton kívül.”

– írta a Juventus a hivatalos közleményében.

McKennie-vel és Ronaldóval együtt most összesen már 27 koronavírus-fertőzött játékos van a Serie A-ban. Legfertőzöttebb csapat a Genoa, ahonnan 10 esetet jelentettek, őket pedig az Inter követi hattal.