A Salzburg középpályásáért verseng a Milan és a Juventus! – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint a következő nyári átigazolási időszakban a Milan és a Juventus is szeretné megszerezni a Salzburg 18 esztendős középpályását, Luka Sucicot.

Luka Sucic is a Salzburg nagy reménységei közé tartozik. A horvát nemzetiségű játékos a Calciomercato értesülései szerint felkeltette olyan csapatok érdeklődését, mint a Milan vagy a Juventus. A 18 esztendős futballista idén került fel a Salzburg felnőttei közé, valamint aláírt egy 2024 nyaráig szóló szerződést, de a két olasz gigász ennek ellenére sem mondana le a megszerzéséről.

Sucic az előző szezont kölcsönben a másodosztályú Lieferingnél töltötte, ahol 15 mérkőzésen lépett pályára, ez idő alatt pedig 4 gólt és 5 asszisztot jegyzett. Ezen kívül még az ifi BL-ben is szerepelt, ahol szintén kiváló teljesítményt nyújtott, hiszen 10 meccsen hatszor talált a hálóba és kétszer készített elő társainak. Az idei szezonban a Salzburg felnőttei közt 3 alkalommal kapott lehetőséget 209 perc erejéig, ami elég volt számára 1-1 gól és gólpassz összehozására. A mértékadó transfermarkt szerint a mindkét szélen bevethető játékos piaci értéke jelenleg 1,5 millió euró körül mozog.