Barca: A koronavírus után a FIFA-vírus is lecsapott!

A válogatott szünet után nem a legjobb előjelekkel indult újra a munka az FC Barcelonánál. 

Már a csütörtöki edzésen jelentkeztek a problémák, ugyanis nem túl jó állapotban tért vissza Miralem Pjanic és Francisco Trincao sem.

Pjanic csupán az edzőteremben tudott dolgozni, miután hátfájdalmakkal érkezett vissza a bosnyák válogatottól, és ha keretbe is kerül, nem valószínű, hogy kockáztatják a játékát a Getafe elleni bajnokin.

A portugál válogatottban ugyan Franciaország és Svédország ellen csupán összesen 1 percet játszó Trincao sem volt ott a katalánok csütörtöki edzésén. A katalán Sport szerint a 20 esztendős támadónak külön engedélyt adott erre a klub, ugyanakkor ezzel kétségessé vált az is, hogy szerepet kap-e a hétvégén.

Az említett barcelonai székhelyű lap szerint kérdéses lesz az is, hogy a hazájuk nemzeti csapataival készülő Antoine Griezmann, Ansu Fati és Lionel Messi hármas fáradtsági szintjén miképpen ítéli meg Ronald Koeman vezetőedző.

A Barca hivatalos sérült-listáján egyébként ter Stegen kapus, Samuel Umtiti, Matheus Fernandes, Júnior Firpo és Jordi Alba szerepel. Mindezek ismeretében érdekes lehet, miképpen oldja majd meg Koeman csapata forgatását.