NL: Nagyott lépett előre a magyar válogatott!

Új rangsort adott ki az UEFA a Nemzetek Ligájában. Ezen a listán a magyar válogatott a sorozat kezdetén a 32. helyen állt, de a jó eredményeknek köszönhetően egészen a 23. pozícióig előreléptek.

Jó eredményeket ért el ebben a szezonban a magyar válogatott a Nemzetek Ligájában. Ebben a sorozatban először Törökországot győzték le 1:0-ra, majd 3:2-re kikaptak Oroszországtól. Az októberi válogatott mérkőzések során Szerbia ellen nyertek 1:0-ra, ezt követően pedig  gól nélküli döntetlent játszottak Moszkvában.

Az idei sorozat indulásakor a nemzeti csapatot a 32. helyre rangsorolta az UEFA a Nemzetek Ligájában, de a jó eredményeknek köszönhetően a legfrissebb rangsorban sikerült 9 helyet javítani. A csoportriválisok közül Oroszország a 20., Törökország a 27., míg Szerbia a 29. pozíciót foglalja el. Marco Rossiékra ebben a sorozatban még két hazai mérkőzés vár november közepén. Előbb a szerbeket fogadják november 15-én, majd 3 nappal később a törökök ellen zárják a sorozatot. A kvartett nyertese feljut az A-ligába, míg a 4. helyezett a C-ligában folytatja.