A Barcelona négy játékosával hosszabbított szerződést – HIVATALOS

A Ferencváros legyőzése után még a kedd esti órákban erősítette meg a Barcelona együttese, hogy négy játékosának is megújította jelenlegi szerződését…

A Barcelona csapata kedd este hivatalos csatornáin keresztül jelentette be, hogy négy játékosával szerződést hosszabbított. Az új megállapodások értelmében a magyar bajnok ellen kiállított Gerard Piqué 2024-ig, a sztárkapus Marc-André ter Stegen 2025-ig, valamint Clément Lenglet és Frenkie de Jong egyaránt 2026-ig írt alá a katalán egyletnél.

A spanyol középhátvéd és a német kapus új szerződése 500, a holland középpályásé 400, a francia belső védőé 300 millió eurós kivásárlási árat tartalmaz. Továbbá Piqué esetében a klub megjegyzi, a 2024-ig történő hosszabbításnak feltétele volt, hogy a következő, 2021–2022-es idénytől bizonyos számú mérkőzésen pályára lép.

Emlékezhetünk rá, hogy ter Stegen esetében már hosszú hónapok óta téma volt a szerződéshosszabbítás, azonban jó ideig távol álltak egymástól az álláspontok, ám úgy látszik, végül sikerült maradásra bírni a csapat első számú kapusát.