David Luiz: Nagyon jók a spanyolok

David Luiz fejtette ki véleményét a 2008/2012-es Európa illetve a 2010-es Világbajnok válogatottal kapcsolatosan és reméli, hogy egyszer majd összemérheti Brazília az erejét Spanyolország legjobb játékosai ellen.

A Brazil védő aki a nyáron új csapathoz igazolhat elmondta, hogy Spanyolország az egyik legesélyesebb a Konföderációs kupa megnyerésére. Nagyon sok futball rajongó szerint a Konföderációs kupa Brazília és Spanyolország között dőlhet el és akár még egy Brazil- Spanyol döntő is összejöhet, bár a két válogatott már 14 éve nem játszott egymás ellen.

,,Úgy gondolom mindannyian szeretnénk játszani Spanyolország ellen. Számomra egy nagyon különleges érzés lenne. A spanyolok egy nagyszerű csapatot képeznek. Nagyon érettek és nagyon jól játszanak. Sok jó és nagy egyéniségeik vannak, egy nagyszerű csapat.”– Mondta David Luiz egy sajtótájékoztatón nyilatkozva.

A 26 esztendős hátvéd a szerda esti Mexikó válogatottja ellen lejátszandó mérkőzésről is szót ejtett:

,,Ők nagyon erősek, nehéz lesz ellenük nyerni és ezzel tisztában is vagyunk. Nagyon fontos győzelem lenne ez a számunkra, hiszen a célunk a csoport elsőség.” – Zárta gondolatait David Luiz.

A Brazília- Mexikó összecsapás 21 órakor kerül lejátszásra, amit élőben közvetít a Magyar Televízió első számú csatornája.

Lakatos Miklós