A MU és a PSG vinné az Inter mellőzöttjét – sajtóhír

Nemzetközi sajtóhírek szerint könnyen lehet, hogy januárban máris csapatot válthat az Inter együttesében a számításait kevésbé megtaláló dán klasszis…

Todofichajes riportja értelmében a Manchester United és a Paris Saint-Germain csapata egyaránt szívesen látná soraiban Christian Eriksent, aki januári leigazolása óta kizárólag epizódszerephez jut az Inter csapatában, és a milánóiak is nyitottak az eladására.

A 28 éves dán kiválóság lejáró szerződését megelőzően, múlt januárban mindössze 27 millió euró ellenében igazolt át a Tottenham csapatától a Nerazzurrihoz. Eriksen 2013 óta állt a Spurs alkalmazásában, korábban hosszú éveken át vezető szerepet töltött be, összességében 304 mérkőzésen 69 gólt szerzett a csapat színeiben, azonban hosszas huzavona végén végül nem volt hajlandó új szerződést kötni a londoniakkal, és a távozás mezejére lépett. Az Internél azonban nem találták meg a helyét, Antonio Conte a kezdőcsapatban csak elvétve számol vele, és már közölte a klubvezetéssel, hogy szívesen túladna rajta.

Eriksen a milánói egylet színeiben az elmúlt idény második felében 26 mérkőzésen lépett pályára, többségében csereként, míg az új szezonban négyből három bajnokin játszott, kezdő pedig csak egyszer volt.

A fent említett két csapat annak idején már a Spurstől is meg akarta vásárolni őt, érdeklődésük abszolút nem tekinthető újkeletűnek.