Cavani tagadja a Ibra-cirkuszt

Már január eleje óta pletykálják, hogy Édinson Cavani akár már a télen csapatot válthat, olyannyira elhidegült viszonya a Paris Saint-Germain frontemberével, Zlatan Ibrahimovic-csal. Az uruguayi támadó azonban ma logikusan alátámasztott cáfolatot adott.

www.foot01.com

www.foot01.com

Cavani kálváriája a karácsonyi szünet végeztével kezdődött. Ugyanis míg csapattársai már újra edzésbe álltak, ő még hazájában tartózkodott a családjával, és csak jókora késéssel érkezett meg. Ezt követően nem maradt el számára a büntetés.

Természetesen a média már ekkor is találgatásokba kezdett, mondván megromlott Cavani kapcsolata a vezetőséggel, Blanc edzővel, és a fővezér Ibrahimovic-csal. Az elmúlt hetekben sorra jöttek a találgatások, hogy az egykori Napoli-sztár hol folytathatná pályafutását. Ám eddig konkrét ajánlat nem érkezett Cavaniért, sőt elmondása alapján semmi gondja nincs csapattársával:
„Nem volt semmi bajom, Ibrahimovic-csal. Ez az egész egy nagy média-cirkusz. Ez a francia sajtó, amely megpróbál problémát kialakítani. Köztem, és Ibrahimovic között kölcsönös tisztelet van. Hogyisne tisztelnénk egymást? Ő történelmet ír. Én pedig sokat tanulhatok tőle.” – fogalmazott Cavani, a rá jellemző barátságos módon.

Balogh József