Bilic 20 milliós védővel erősítene

Megerősítené csapata védelmét az újonnan kinevezett Slaven Bilic, és harcba indulna Aleksandar Dragovic megszerzéséért, aki jelenleg a Dinamo Kijev játékosa.

Kép: www.skysportaustria.at

Kép: www.skysportaustria.at

Slaven Bilic reményei szerint ingyen érkezik végleg a klubhoz Alex Song a Barcelonából, újabb egy évre Jenkinson is a West Hamet választja, illetve egy fiatal játékossal is megerősítik a keretüket.

Utóbbi Reece Oxford lesz, aki 16 éves, és a klub utánpótlásából kerül fel – ma este az Európa Liga első selejtezőkörében minden bizonnyal kezdőként kap majd lehetőséget.

Ők lennének a biztosra vehető érkezők, de az átigazolási piac dübörög tovább, a West Ham pedig további igazolásokra szorul. A Telegraph szerint Bilic a védelem közepére keres embert, de a probléma egyelőre nem akar megoldódni.

Szerették volna megszerezni Abdenourt a Monacóból, de az üzlet nem jött össze – most megvan az új jelölt. Aleksandar Dragovic érkezhet a londoni csapathoz, aki jelenleg a Dinamo Kijev játékosa, az előző szezonban pedig az EL döntőjébe is bejutott csapatával.

Dragovic egyébként egy 24 éves osztrák védő, aki korábban az Ausztria Wien és a Basel csapataiban is megfordult – ha összejön az üzlet, akkor élete legnagyobb kalandja lehet ez, kipróbálhatja magát a Premier League-ben.

20 millió fontba kerülhet majd Dragovic – korábban Abdenourral kapcsolatban is ennyit cikkeztek a brit lapok, tehát feltehetően van ennyi pénze a csapatnak a védő gondok orvoslására.

Baranyai Balázs