Real Madrid: Megtalálták Pepe utódját

Felreppent a hír, miszerint tíz esztendő után Pepe és a Real Madrid szakít, sem a játékos, sem pedig a klub nem ragaszkodik a játékos 2017 nyarán lejáró szerződésének meghosszabbításához. Pepe számára új lehetőségek nyílhatnak olyan fizetési feltételekkel, melyre 33 esztendősen nem illik nemet mondani. Eközben viszont a spanyol sportsajtó azt is tudni véli, hogy kivel pótolná a rutinos portugált a madridi alakulat.

vallejo-wins-editado

A befutó a 19 esztendős Jesús Vallejo lehet. Az ifjú középhátvég fiatal kora ellenére 54 tétmérkőzésen játszott korábban nevelőcsapata a Real Zaragoza színeiben, játékjoga pedig 2015 nyara óta 5 millió euró ellenében a Real Madridnál van. A mögöttünk álló szezonban kölcsönben a Zaragoza keretét erősítette, idén azonban országot és bajnokságot váltva az Eintracht Frankfurtnál csapattársa Huszti Szabolcsnak. Az egyéves kölcsönszerződés a nyáron lejár, Zinedine Zidane pedig aligha küldi újabb kiküldetésbe a fiatal játékost, aki idővel méltó ékpárja lehet Raphael Varane mellett. Ne feledjük, Sergio Ramos se tinédzser már…!

Vallejo olyannyira jól szerepel a Frankfurt színeiben, hogy fiatal kora ellenére egyből alapemberré vált, s mostanra kirobbanthatatlanná vált a kezdőcsapatból. Az eddigi 16 német bajnoki meccs mindegyikén a pályán volt, s csupán először  dobták be csereként, azóta mindig ott van a neve az kezdőben. Két meccs kivételével minden percet a pályán töltött. A lejátszható 1440 játékpercből 1352 minutumot a pályán öltött.