Az Inter brazilja Spanyolországba kerülhet – sajtóhír

Az Olasz Serie A-ban szereplő Inter Milano fiatal brazil támadója a mindössze 20 esztendős Gabriel Barbosa a spanyol La Ligában köthet ki, a kevés játéklehetőségek miatt.

tNVPN0UoTUSG2pYD3Ewi_GettyImages-671609500

Az olasz Inter Milano brazil támadója Gabriel Barbosa a kevés játéklehetőségek miatt Spanyolországba a Las Palmas együtteséhez kerülhet kölcsönbe, számolt be róla a spanyol Orgolluso hírportál. A 20 éves brazil tehetség idén mindössze 10 tétmérkőzésen szerepelt  milánóiaknál és csupán egy gólt szerzett, így nem csoda hogy a váltás gondolota foglalkoztatja a támadót.

Gabriel Barbosa az idei szezonban érkezett a San Siróba a brazil Santos együttesétől közel 30 millió euróért. A brazil futball egyik legnagyobb tehetségének kikiáltott játékos számára a milánói kaland eddig nagyon nem jött be. A Santos együttesében 2013 és 2016 között futballozott a 20 éves tehetség és az ott eltöltött négy szezon során 154 mérkőzésen 56 gólig jutott. A 2016-os hazai rendezésű olimpiai játékokon aranyérmes lehet a brazil csapattal és két góllal segítette csapatát az aranyéremhez.

A 20 esztendős brazil válogatott szerződése eredetileg 2021-ig érvényes a milánói gárdához és a mértékadó transfermarkt portál a játékos piaci értékét 20 millió euróra taksálja.

Kép forrása: skysports.com