A Real Madrid középpályásával erősítene a Juve! – sajtóhír

Nagy dobásra készül a Massimiliano Allegri által irányított torinói alakulat. A SportMediaset információi szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus szeretné leigazolni a Real Madrid német klasszisát, nevezetesen Toni Kroos-t. 

a5d7-fycnyhm0886572

Az Arturo Vidal, Andrea Pirlo, Paul Pogba trió kiválása óta a Juventus minden nyáron azért dolgozik, hogy hasonló erősségű középpályát építsen fel újra. Bár tavaly Miralem Pjanic szerződtetésével a “zebrák” megtették az első lépést, viszont például Blaise Matuidi megszerzéséről lemaradtak 2016 nyarán. A hírek szerint azonban egy sokkal nagyobb név leigazolásában gondolkozik a torinói együttes, azaz a már említett Toni Kroos megszerzésében, aki a Bayern Münchenben és a Real Madridban egyaránt letette a névjegyét. Minden bizonnyal a “királyi gárda” nem fogja könnyedén elengedni egyik legjobbját. Főleg úgy, hogy 2022-ig szerződés köti a madridi klubhoz, a transfermarkt pedig 70 millió euróra becsüli az átigazolási értékét. 

Toni Kroos 2014 nyara óta tartozik a Real Madrid kötelékébe. A német középpályás rengeteget tett hozzá az együttes sikereiért, mellyel nyert eddig bajnoki címet, két Bajnokok Ligáját, két Klub Vb-t és egy UEFA Szuperkupát. Minden frontot egybe véve ezidáig 147 mérkőzésen léphetett pályára, ezeken pedig 7 gólt szerzett illetve 45 találatot készített elő a társai között. 

Németh Boldizsár